Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówkowa zupa Agi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa parówkowa 40 dag
por 1 sztuka
marchew 2 sztuki
seler 1/4 sztuka
mąka 1 łyżka
masło 1 łyżka
Przyprawa curry orientalna Prymat 1/2 łyżeczka
bulion warzywny 1 1/2 l

Przepis i sposób przygotowania na: Parówkowa zupa Agi

Warzywa kroim yw ko stkę i gotujemy w bulionie. Kiedy będą miękie dodajemy kiełbasę pokrojoną w plasterki. Gotujemy. Masło roztapiamy, dodajmey mąkę, curry i rozprowadzamy odrobiną wody. Powstałą zasmażkę dodajemy do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 16.06.2011 19:10
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak