Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mrozny arbuz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1 szt
sok z cytryny 1 szt
cukier 1 szkl
listki mięty 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: mrozny arbuz

arbuza oddzielamy od skórki pozbawiamy pestek kroimy na kawałkii i miksujemy po czym odsttawiamy do lodówki sok z cytryny miksujemy z cukrem oraz ewentualnie miętą a nastepnie łączymy z arbuzem całość wstawiamy do zamrażalnika na ok 3 godziny przed podaniem ponownie miksujemy i nakładamy do pucharków podajemy najlepiej z udekorowanymi kawałkami arbuza i listkami mięty

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 27.07.2011 11:29
pomysłowa nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak