Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg grillowany

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mrożone tuszki pstrągów 4 szt
plasterki wędzonego boczku 8 szt
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg grillowany

pstrągi rozmrażamy solimy i pieprzymy a nastepnie każdego zawijamy w 2 plasterki boczku pstrągi układamy na dobrze nagrzanym grillu i pieczemy po kilka minut z każdej strony podajemy najlepiej z kawałkami cytryny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak