Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów kapuściano-grzybowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
grzyby suszone 1 garść
cebula 1 sztuka
olej
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów kapuściano-grzybowych

Grzyby moczymy na noc, na drugi dzień gotujemy i drobno siekamy. Z kapusty odlewamy nadmiar kwasu i gotujemy. Cebulę siekamy, podsmażamy na oleju, dodajemy kapustę i waz z wywarem grzybowym posiekane grzybki. Doprawiamy do smaku i odparowujemy. Powstałym farszem nadziewamy pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 16.06.2011 08:55
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak