Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba miodowo-imbirowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba 1 kg
mąka 3 łyżki
jajko 2 sztuki
bułka tarta pikantna 5 łyżek
miód 2 łyżki
sól
olej do smażenia
Imbir mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba miodowo-imbirowa

Rybę (karp, morszczuk, panga ... ) porcjujemy. Miód mieszamy z imbirem i nacieramy nim rybę. Panierujemy: mąka, rozkłócone jajko, bułka tarta. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak