Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z tuńczyka z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 2
cebula 1
kukurydza 1
ogórek konserwowy 2
musztarda 2łuzki
majonez 1
por 1

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z tuńczyka z czerwoną fasolą

tuńczyka wraz z resztą warzyw puszkowych przecedzamy, cebule, ogórki siekamy w kostke, pora kroimy w piórka. Majonez mieszamy z musztarda. Wszystkie składniki łaczymy ze soba, dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krista 11.03.2014 17:04
Hmmmm...a ile czerwonej fasoli, bo nie ma jej w składnikach :(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak