Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa kapuściana z koperkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta młoda 1\\2
marchewka 2
pietruszka
koperek
ziemniaki
kostka warzywna 2
przyprawa uniwersalna Kucharek 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kapuściana z koperkiem

Kapustę poszatkować sparzyć . Marchewkę jedną i pietruszkę zetrzeć na tartce . Wstawić w niewielkim garnku wodę wrzucić jedną marchewkę , a gdy się zagotuje to wrzucamy 2 kostki i starte warzywa , po 20 minutach sparzoną kapustę , potem koperek , przyprawy do smaku i ziemniaki na końcu. Całość ma się gotować do momentu aż wszystko będzie miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 07.02.2014 18:03
pyszna zupka
Bernadeta 03.09.2013 09:32
pyszna zupka
jolita 17.06.2011 07:48
mnaim mniam
agnieszka214 16.06.2011 10:24
smaczna
iwa643 16.06.2011 06:35
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak