Składniki:
łosoś | 4 dzwonka |
cebula | 1 sztuka |
szpianak | 1/2 kg |
czosnek | 3 ząbki |
ryż | 20 dag |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
koperek | 1/2 pęczek |
pieczarki | 20 dag |
śmietana | 3/4 szklanka |
wino białe wytrawne | 1/2 szklanka |
łosoś | 4 dzwonka |
cebula | 1 sztuka |
szpianak | 1/2 kg |
czosnek | 3 ząbki |
ryż | 20 dag |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
koperek | 1/2 pęczek |
pieczarki | 20 dag |
śmietana | 3/4 szklanka |
wino białe wytrawne | 1/2 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: