Składniki:
gruby szczypior | 1 pęczek |
mięsisty pomidor | 1 szt |
sos wingret | 4 łyżki |
estragon | |
bazylia | |
sok z cytryny | |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia | |
frytki | 1 op |
polędwica wołowa | 5 plastrów |
kapusta | 1/4 młoda |
gruby szczypior | 1 pęczek |
mięsisty pomidor | 1 szt |
sos wingret | 4 łyżki |
estragon | |
bazylia | |
sok z cytryny | |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia | |
frytki | 1 op |
polędwica wołowa | 5 plastrów |
kapusta | 1/4 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: