Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk ze szpinakiem i owczym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser owczy 200 g
szpinak 200 g
masło 1 łyżka
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
pieprz
sól
indyk 4 sznycel

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk ze szpinakiem i owczym serem

Szpinak przesmaż na maśle. Dopraw. Ser pokrój a 4 plastry. W każdym kotlecie zrób ostrym nożem kieszonkę., Oprósz mięso solą i pieprzem. Do kieszeni włóż szpinak i plaster sera, zepnij wykałaczkami. Smaż na rumiano z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak