Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy z nadzieniem mięsnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karczek wieprzowy 1 kg
mięso mielone 300 g
jajko 1 szt
pieprz
sól
koper
bulion 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z nadzieniem mięsnym

Karczek kroimy w plastry, rozbijamy mięso tłuczkiem, przyprawiamy solą i pieprzem. Mięso mielone rozbijamy z jajkiem, przyprawami i koperkiem. Nadzienie zawijamy w plastry mięsa, obsmażamy na tłuszczu, podlewamy bulionem i dusimy godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak