Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka w miodzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze 2
miodu wielokwiatowego 4 łyżki
sól
Marynata do mięs pikantna Prymat 1 op
wódka 0,5 kieliszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w miodzie

Pierś pokroić na duże kawałki, zamarynować zgodnie z przepisem na opakowaniu marynaty, dodając jednak wódkę, odstawić do lodówki na co najmniej 12 godzin. Po 12 godzinach wyjąć z lodówki i dodać miód, wymieszać,odstawić na kilka godzin do lodówki. piec na grillu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak