Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg grillowany

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 4 szt
boczek wędzony 10 plastrów
oliwa
sól
pieprz
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg grillowany

Wypatroszone ryby myjemy i osuszamy, smarujemy wewnątrz oliwą , a następnie oprószamy solą i pieprzem zarówno w środku jak i na wierzchu, pstrągi skrapiamy cytryną z każdej strony, owijamy plastrami boczku zawijamy w folię i układamy na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 27.07.2012 10:57
pyszna rybka !
Jolanta14 25.04.2012 08:16
uwielbiam:)
Łukasz15 03.01.2012 11:19
smaczny
Motorek 01.11.2011 19:33
pycha
Wafelek2601 12.08.2011 23:23
cudo
Iwona51
Iwona51 02.07.2011 10:21
super
Monika193
Monika193 15.06.2011 21:56
uwiebiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak