Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane serem feta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
ser feta 0,5 op
jogurt naturalny 1 łyżka
szczypiorek posiekany 1 łyżka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane serem feta

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, przecinamy na pół i wyjmujemy żółtka tak by nie uszkodzić białek. Żółtka rozcieramy, dodajemy pokruszony ser feta, jogurt i szczypiorek. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Powstałą masą faszerujemy białka jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wwesolek 07.11.2011 19:28
super
wwesolek 07.11.2011 19:28
super
wwesolek 07.11.2011 19:28
super
wwesolek 07.11.2011 19:28
super
aacaac 19.06.2011 11:27
super
Krystyna32 19.06.2011 00:04
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak