Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso mielone z zieleniną

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 1/2 kg
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw
koperek łyżeczka
natka pietruszki łyżeczka
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso mielone z zieleniną

Mięso umyć i zmielić. Dodać jajko, 2 łyżki bułki tartej, przyprawy, zieleninę i zagnieść ciasto i formować sznycelki. Uformowana obtoczyć w bułce tartej i piec na silnie rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 26.02.2014 10:36
pyszne kotleciki :)
IZABELA29 13.12.2013 17:58
lubię zieleninę to coś dla mnie
ben-ka 13.12.2013 10:17
Kotleciki,to i ja bardzo lubię:)
Natalia40 24.08.2012 18:41
pyszne
aga130982 10.08.2012 09:18
świetne
aga130982 10.08.2012 09:18
świetne
IKrakowianka 21.01.2012 19:40
bardzo smaczne
anemon 04.07.2011 07:34
Pyszne kotleciki.
Monika193
Monika193 25.06.2011 10:00
takie kotleciki są pyszne
berys18 20.06.2011 08:28
pyszności
kuklik 16.06.2011 17:50
a zielonego pod dostatkiem
Anna138 14.06.2011 21:31
pycha
Wafelek2601 14.06.2011 20:32
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak