Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona majonezowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
sól 1 łyżeczka
ocet 1 łyżka
pieprz 1/2 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka
majonez 4 łyżka
kapusta czerwona 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona majonezowa

Kapustę poszatkować, posolić i odstawić na 15 minut.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w kosteczkę.
Dodać pozostałe przyprawy do smaku i majonez.
Wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 26.06.2012 19:51
Prosta i zdrowa :)
rosik93 09.05.2012 20:21
supet
cukiereczek 07.12.2011 12:22
lubię
pigila
pigila 25.08.2011 08:56
super
Sylwia88 14.06.2011 17:25
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak