Składniki:
matiasy | 12 szt |
Zalewa: | |
cebula czerwona | 2 szt |
Bulwa kopru włoskiego | 1 szt |
cukier | 125 g |
sól | 1 łyżeczka |
chrzan świeży | 5 cm |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 6 szt |
Goździki całe Prymat | 2 szt |
ocet winny biały | 1 szk |
matiasy | 12 szt |
Zalewa: | |
cebula czerwona | 2 szt |
Bulwa kopru włoskiego | 1 szt |
cukier | 125 g |
sól | 1 łyżeczka |
chrzan świeży | 5 cm |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 6 szt |
Goździki całe Prymat | 2 szt |
ocet winny biały | 1 szk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: