Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka tuńczykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kukurydza 1 puszka
sól 1 łyżeczka
fasola 1 puszka
ogórki 2 szt
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka tuńczykowa

tuńczyka wyjąć z puszki osączyć z zalewy rozdrobnić widelcem dodać osączoną z zalewy fasolę i kukurydzę obranego posiekanego w kostkę kiszonego ogórka przyprawić do smaku solą i zalewą z tuńczyka można skropić sokiem z cytryny lub octem winnym paprykę posiekać w paski posypać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak