Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karczek 1 kg
mięso mielone 40 dag
jajko 1 sztuka
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy nadziewane

Karczek kroimy w plastry, rozbijamy tłuczkiem, nacieramy przyprawami. Mięso mielone wyrabiamy z jajkie, doprawiamy. Porcje mięsa mielonego zawijamy w plastry karczku i podsmażamy. Podlewamy odrobiną wod, dusimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak