Składniki:
dorsz | 5 filetów |
włoszczyzna | 1 pęczek |
masło | 2 łyżki |
śmietana 30% | 1 szklanka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
koper świeży | 1/2 pęczek |
sos beszamelowy | 1 szklanka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
chrzan | 2 łyżki |
tłuszcz do formy |
dorsz | 5 filetów |
włoszczyzna | 1 pęczek |
masło | 2 łyżki |
śmietana 30% | 1 szklanka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
koper świeży | 1/2 pęczek |
sos beszamelowy | 1 szklanka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
chrzan | 2 łyżki |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: