Składniki:
herbatniki | 4 paczki |
mleko | 1/2 litr |
budyń waniliowy | 2 szt |
margaryna | 3/4 kostki |
śmietana 30% | 400 ml |
czekolada mleczna | 200 gram |
masa toffi | 1 puszka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
płatki migdałowe | 3 łyżki |
herbatniki | 4 paczki |
mleko | 1/2 litr |
budyń waniliowy | 2 szt |
margaryna | 3/4 kostki |
śmietana 30% | 400 ml |
czekolada mleczna | 200 gram |
masa toffi | 1 puszka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
płatki migdałowe | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: