Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z rzodkiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki
ryż 1/2 szklanka
śmietana jogurtowa 1 szklanka
masło 1 łyżka
koperek 1/2 pęczek
sól
pieprz
bulion warzywny 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z rzodkiewki

Rzodkiewki ścieramy na tarce o grubuch oczkach, liście rzodkiewki siekamy. Całość dusimy na maśle i zalewamy bulionem. Dodajmey ryż, gotujemy. Gdy będzie mięki dodajmey śmietanę, posiekany koperek, doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

natii3624 22.05.2012 20:05
oooo! bardzo ciekawy przepis! :)
iwa643 14.06.2011 07:26
ciekawe
halina17 13.06.2011 20:59
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak