Składniki:
Biszkopty | 40 dag |
galaretki truskawkowe | 5 sztuki |
budynie śmietankowe | 2 sztuki |
cukier | 1/2 szklanki |
margaryna | 1 kostka |
żółtko jajek | 3 szt |
mleko | 1/2 litra |
truskawki świeże | 1 kg |
Biszkopty | 40 dag |
galaretki truskawkowe | 5 sztuki |
budynie śmietankowe | 2 sztuki |
cukier | 1/2 szklanki |
margaryna | 1 kostka |
żółtko jajek | 3 szt |
mleko | 1/2 litra |
truskawki świeże | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: