Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Torcik z migdałami

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopty okrągłe 15
margaryna Kasia 150 g
kremówka 400 ml
cukier 3 lyzki
śmietan fix 2
truskawki świeże 300 g
płatki migdałowe

Przepis i sposób przygotowania na: Torcik z migdałami

Biszkopty ukladamy w tortownicy i zalewamy je rozpuszczona margaryna,az do nasaczenia. Kremowke ubijamy z cukrem na sztywna piane, dodajemy smietan fixy i wykladamy na niszkopty. Na wierzchu ukladamy truskawki i posypujemy prazonymi platkami migdalow.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 20.02.2013 20:31
rewelacyjny i pyszny torcik
jolita 16.06.2011 08:22
fajny
Iwusia 14.06.2011 23:13
wyglada apetycznie
Agnieszka_B 13.06.2011 20:10
Wspaniały deser! I jak szybko się go robi:)
Gosia40 13.06.2011 12:30
Pysznie wygląda:)
novita26 12.06.2011 19:27
fajny przepis
Emilia22 12.06.2011 17:55
świetnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak