Składniki:
ser żółty | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
rosół | 4 szklanki |
śmietana | 0,5 szklanki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 8 ząbków |
grzanki | 1 opakowanie |
ser żółty | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
rosół | 4 szklanki |
śmietana | 0,5 szklanki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 8 ząbków |
grzanki | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: