Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z cielęcieny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 1/2 kg
marchew 1 szt
pietruszka 1 szt
olej 1 łyżka
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżka
papryka czerwona 1/2 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z cielęcieny

Cebule siekamy i dusimy na oleju, dodajemy pokrojone w kostkę mięso oraz warzywa. Podlewamy wodą. Pod koniec duszenia dodajemy paprykę pokrojoną w paski, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 15.07.2011 15:31
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak