Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z boczku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek
przyprawa 2 łyżki
mleko 1 szklanka
pietruszka zielona
sól
pieprz
boczek 2 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z boczku

3 ząbki czosnku rozetrzeć z vegetą.
Pietruszkę drobniutko pokroić.
Boczek musimy zmielić i połączyć ze wszystkimi składnikami, solimy i pieprzymy według własnego uznania.
Zawijamy szczelnie w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku przez ok. 1 godz. w temp. 180 stop.C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 02.06.2013 11:44
bardzo ciekawy przepisik
IZABELA29 24.02.2013 09:51
pewnie smaczny nie miałam okazji spróbować i go robić
ben-ka 23.02.2013 10:02
ciekawy przepis.
Beata23 13.02.2013 10:15
super danie
ziutula
ziutula 02.10.2012 22:10
mielonego boczku nie jadłam, zawsze jako rolada
IKrakowianka 22.09.2012 19:59
pycha
Anio?eczek 03.09.2012 18:04
super pomysł!
Anio?eczek 03.09.2012 18:04
super pomysł!
ankaryba 15.01.2012 20:04
smaczna!!!
Wacław 28.12.2011 14:34
pyszna !
Motorek 24.08.2011 15:21
smaczna
jarek4 15.06.2011 15:28
super
agnieszka214 14.06.2011 07:50
cieakwy przepis
misia53 13.06.2011 01:01
ciekawy
MAR3STA 12.06.2011 22:37
dawno nie jadłam takich pyszności;)
Anna169Hosz 12.06.2011 16:26
Zapowiada się smacznie. Interesujący przepis.
patusia 12.06.2011 11:22
pycha
Monika193
Monika193 12.06.2011 11:08
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak