Składniki:
mięso z kury | 1/2 kg |
wloszczyzna z rosołu | 1 pęczek |
kapusta kiszona | 40 dag |
cebula | 2 sztuki |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
jaja | 3 sztuki |
bułka tarta pikantna | 2 łyżki |
smalec | 2 łyżki |
ser żółty | 15 dag |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
mięso z kury | 1/2 kg |
wloszczyzna z rosołu | 1 pęczek |
kapusta kiszona | 40 dag |
cebula | 2 sztuki |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
jaja | 3 sztuki |
bułka tarta pikantna | 2 łyżki |
smalec | 2 łyżki |
ser żółty | 15 dag |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: