Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 2 szt |
cebula | 3 szt |
jabłka | 2 szt |
miód pitny | 1 szklanka |
smietana 18% | 5 łyżek |
masło | 1 łyżka |
olej | 3 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
filet z kurczaka podwójny | 2 szt |
cebula | 3 szt |
jabłka | 2 szt |
miód pitny | 1 szklanka |
smietana 18% | 5 łyżek |
masło | 1 łyżka |
olej | 3 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: