Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa jajecznica

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
rzodkiewki 4 szt
ogórek sałatkowy 1 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
pomidor 1 szt
masło 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa jajecznica

Ogórek i rzodkiewki umyć i pokroić w kostkę ze skórką.Szczypiorek posiekać.Pomidor przekroić na pół,wyciąć środek i pokroić w kostkę.Na patelni rozgrzać masło wlać roztrzepane jajka,dodać pokrojone warzywa i smażyć ,aż się jajka zetną.Pod koniec smażenia dodać szczypiorek .leciutko posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 02.02.2014 13:27
prosta, smaczna i na prawdę kolorowa po prostu pycha
Krystyna32 27.08.2012 06:17
extra
ewka1978 11.07.2012 19:31
super smaczny pomysł
marzena06 12.02.2012 14:38
super
marzena06 12.02.2012 14:38
super
anja3107 09.02.2012 11:18
super
junox 29.01.2012 22:50
pyszna,a jeszcze lepsza jak kto? zrobi....
novita23 04.12.2011 11:47
extra
smakoszek 02.12.2011 21:29
lubię taką
Teresa19 28.10.2011 18:51
ciekawa
owca441 20.08.2011 16:27
ciekawa wersja jajecznicy
Barbara35 12.07.2011 20:51
Takiej jajecznicy jeszcze nie jadłam - świetny pomysł :)
IZABELA29 15.06.2011 07:22
kolorowo i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak