Składniki:
kg buraków ćwikłowych - staram się wybierać odmianę o podłużnych korzeniach, jest w/g mnie słodsza | 1,5-2 |
z 2-3 cytryn | sok |
korzenie chrzanu | 2 |
jabłko | 1 |
cukier, sól | do smaku: |
ocet jabłkowy | kilka łyżek |
kg buraków ćwikłowych - staram się wybierać odmianę o podłużnych korzeniach, jest w/g mnie słodsza | 1,5-2 |
z 2-3 cytryn | sok |
korzenie chrzanu | 2 |
jabłko | 1 |
cukier, sól | do smaku: |
ocet jabłkowy | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: