Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory z bułką tartą

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

por (biała część) 5 szt
masło
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Pory z bułką tartą

Pory przeciąć wzdłuż na pół i zalać wrzątkiem, dodać sól oraz cukier, zagotować. Ostudzić i ułożyć na półmisku. Bułkę tartą podsmażyć na patelni wraz z masłem. Polać pory.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 15.12.2013 10:34
extra pomysł
caralajna 01.09.2013 08:00
uwielbiam.
Wafelek2601 14.08.2013 16:16
Ciekawy pomysł
Grazyna0211 14.07.2013 19:35
fajny pomysł
olkaaa 14.04.2013 21:53
jeszcze nie jadłam
barbara11561 05.10.2012 14:03
świetne
alaaa 01.06.2012 08:44
jadłam było smaczne
Ania67 29.06.2011 12:14
Na to nie wpadłam- brawo
m1monika 29.06.2011 11:56
ja też;)
Magdalena1110 19.06.2011 16:02
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak