Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz w pikantnej marynacie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Marynata do mięs pikantna Prymat 100 mililitrów
dorsz 2 płaty
jajko 1 sztuka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz w pikantnej marynacie

Dorsza marynujemy 2 godziny w marynacie w lodówce. Nastepnie, filet kroimy na pół i panierujemy w jajku i bułce tartej. smażymy na złoty kolor . podajemy z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 01.12.2011 08:09
pycha taki dorsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak