Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłykowy jeżyk

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 150 gram
kabanos 2 szt
pieczarki marynowane kilka sztuk
pomidorki koktajlowe kilka sztuk
kapusta biała 1 szt
ogórki konserwowe 3 szt
papryka konserwowa 3 szt
ser gouda 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłykowy jeżyk

Ser,szynkę,ogórki i papryki kroimy w grubszą kostkę.Pomidorki przekrawamy na pół.Kabanosy kroimy na kawałki.Pieczarki trzeba odsączyć z zalewy.Spód kapusty ścinamy i układamy kapustę na talerzu lub na tacce.Wszystkie składniki nadziewamy dowolnie na wykałaczki i wbijamy je w kapustę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 26.08.2013 17:10
Świetny pomysł
sara1 13.10.2012 09:03
świetny jeżyk
Krystyna32 19.09.2012 09:46
fajne
smakoszek 14.05.2012 20:48
świetny pomysł
Robert10 08.05.2012 21:34
świetna propozycja
IZABELA29 17.09.2011 10:09
świetny przepis
IZABELA29 06.09.2011 09:05
pycha
ben-ka 05.09.2011 22:05
fajny pomysł.
MAR3STA 15.08.2011 17:51
świetne
Justyna Jussstiii 31.07.2011 09:21
supcio
ronald88 31.07.2011 09:13
super
IZABELA29 24.07.2011 08:12
to co moje pociechy lubią ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak