Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg pieczony w folii

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg wg. uznania
masło 100 gram
koperek 1 pęczek
przyprawa uniwersalna wg.uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg pieczony w folii

Pstrągi oczyścić,posypać przyprawami.Do środka włożyć łyżeczkę masła i gałązki koperku.Zawinąć w folię i grillować ok 20-30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 12.01.2015 18:10
smaczna rybka
kate.500 17.11.2013 14:54
pyszna rybka
Seba 28.07.2013 10:23
super rybka
IKrakowianka 25.02.2012 16:20
super :)
Robert10 23.11.2011 15:58
przepyszna rybka
RenataZ-et 24.10.2011 22:44
bardzo dobry
traktorek 24.10.2011 20:59
mniam
ziutula
ziutula 05.10.2011 12:01
lubię pstrąga prosto przyprawiony
Ania67 03.10.2011 08:53
pyszna rybka
Angelika10 11.07.2011 22:26
Palce lizać coś pysznego.
Motorek 15.06.2011 12:35
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak