Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gotowane kapelusze

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
cebula
mąka
śmietana
masło
przyprawa uniwersalna
pieprz
sól
woda

Przepis i sposób przygotowania na: gotowane kapelusze

kapelusze czyścimy smażymy na maśle nogi grzybów drobno kroimy i dodajemy wode oraz przyprawy gotujemy do miękkości zaprawimy mąką i smietaną doprawimy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 16.05.2012 21:20
ja nigdy nie gotowałam
polly66 07.07.2011 08:59
chaotycznie trochę spisane choć zdjęcie przyciąga

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak