Składniki:
przecier pomidorowy | 500 g |
koncentrat pomidorowy | 80 g |
ryż | 3 garście |
porcja rosołowa | 1 |
ziele angielskie | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
śmietana | |
bulion | 1 kostka |
przecier pomidorowy | 500 g |
koncentrat pomidorowy | 80 g |
ryż | 3 garście |
porcja rosołowa | 1 |
ziele angielskie | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
śmietana | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: