Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tarta

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 80 dag
żółtko jajek 3
cebula
ogórki kiszone 4 szt
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: tarta

1. mięso oczyszczamy z błon , myjemy , odtłuszczamy i dwukrotnie mielimy. dodajemy żółtka, wlewamy olej(ilość wedle uznania), doprawiamy solą i pieprzem. wyrabiamy na jednolitą masę.
2. cebulę i ogórki kroimy w małą kostkę. z mięsa formujemy kulki. obsypujemy warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 10.06.2011 09:32
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak