Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos jabłkowo-cebulowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 30 dag
cebula 2 sztuki
olej sojowy 1 łyżka
woda 1/4 szklanka
majeranek
cukier
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sos jabłkowo-cebulowy

Jabłka oczyszczamy, dzielimy na kawalki, cebulę siekamy i podduszamy na oleju, podlewamy wodą, dodajemy jabłka. Miksujemy, dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy do smaku i zagotowujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak