Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba zapiekana w serze

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba ugotowana 50 dag
jajko 3 sztuki
pieczareki całe 6 sztuk
ser chedder 30 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
olej do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba zapiekana w serze

rybę posiekać razem z ugotowanymi na twardo 1 jajkiem pieczarki oczyścić posiekać i krótko przesmażyć na olej rybę z jajkiem i pieczarek wymieszać dodając surowe jajko ser pokroić na plastry i formować kanbsypać tartą bułkę smażyć na rozgrzanym oleju wyjmować szerokim nożem i plasterek sera nadziewanie plastry sera obie strony kanapki posmarujemy rozbełtanym jajkiem i ze wszystkich obsypać bułką smażyć na rozgrzanym ogniu wyjmować szerokim nożem układać na sito

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak