Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany pstrąg

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 3 sztuki
oliwa do smarowania
pieprz do smaku
sól do smaku
boczek wędzony 6 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany pstrąg

Ryby myjemy i suszymy.Smarujemy je wewnątrz oliwą i oprószamy solą i pieprzem,w środku i na zewnątrz.Ryby owijamy boczkiem i układamy na grillu,w drucianej siatce do grillowania ryb,albo owijamy w folię aluminiową(podziurkowaną).Pieczemy z obu stron po kilka minut.Najlepiej smakuje z dressingiem ziołowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 14.08.2012 10:41
świetnie się prezentuje
Krystyna32 10.06.2012 13:46
pycha
Małgorzata106 08.06.2012 14:43
super
Kaja35 28.05.2012 10:21
super wyszedł
Kaja35 28.05.2012 10:21
super wyszedł
m1monika 25.03.2012 18:19
rewelacja!!!
malcik111 16.12.2011 22:59
ach te rybki, są świetne:)
Wafelek2601 19.10.2011 09:24
ładnie podany i smaczny
AgaS10 06.10.2011 19:19
pyszności:)
Ania67 06.08.2011 11:44
uwielbiam takiego
smakoszek 24.07.2011 20:33
świetny,też lubię
ronald88 13.07.2011 04:55
smaczny pomysł lubię pstrąga
romanrafal
romanrafal 18.06.2011 19:19
super rybka
Robert10 09.06.2011 17:59
smaczna taka rybka
Dorota59 09.06.2011 17:38
ależ smakołyki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak