Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś wędzony w sosie koperkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś wędzony 15 plastrów
miód 3 łyżki
musztarda 3 łyżki
jogurt 3 łyżki
ocet winny 3 łyżki
żółtko jajek 1 szt
olej 1/3 szklanka
koperek 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś wędzony w sosie koperkowym

Miód, musztardę i żółtko ucieramy dolewając olej. Całość mieszamy z jogurtem i octem, doprawiamy. Dodajemy posiekany koperek. Powstałym sosem zalewamy plastry łososia wyłożone na pólmisku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 28.03.2012 15:07
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak