Składniki:
JARZYNY | 1/2 kg |
kapusta włoska | 20 dkg |
ziemniaki | 3 szt |
woda | 1.5 l |
śmietana | 1/2 szklanki |
żółtko jajek | 1 szt |
olej | 4 łyżki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
bazylia | 1 łyzeczka |
sól | |
koperek |
JARZYNY | 1/2 kg |
kapusta włoska | 20 dkg |
ziemniaki | 3 szt |
woda | 1.5 l |
śmietana | 1/2 szklanki |
żółtko jajek | 1 szt |
olej | 4 łyżki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
bazylia | 1 łyzeczka |
sól | |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: