Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do kołdunów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 40 dag
kasza manna 20 dag
jajko 2 szt
mleko 2/3 szk
masło
Majeranek suszony Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do kołdunów

Mleko zagotować z odrobiną soli oraz łyżką masła, wsypać kaszę. Przykryć i ugotować na małym ogniu. Kaszę wymieszać z jajkami, startą bryndzą. Doprawić do smaku majerankiem, papryką oraz solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 14.02.2014 16:03
bardzo fajne nadzienie
caralajna 18.10.2013 07:57
pyszne nadzienie
olkaaa 20.04.2013 09:54
przydatny przepis
kate.500 11.10.2012 20:17
super
barbara11561 04.09.2012 17:18
świetny farsz
alaaa 29.05.2012 18:14
ciekawe
jeta72 23.04.2012 17:34
fajne :)
Ania67 09.06.2011 14:53
zgadzam się
MAR3STA 08.06.2011 22:50
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak