Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone tofu

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tofu 30 dag
sok z cytryny 3 łyżki
czosnek 3 ząbki
Zioła prowansalskie suszone Prymat
oliwa 0,5 szk

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone tofu

Czosnek przecisnąć przez praskę. Oliwę z oliwek wymieszać z sokiem z cytryny, czosnkiem oraz ziołami. Tofu pokroić w plastry i polać marynatą. Odstawić do lodówki na noc. Plastry tofu smażyć na złoty kolor z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 22.01.2014 17:23
fajny przepis
olkaaa 20.04.2013 09:52
chętnie spróbuję
barbara11561 31.08.2012 12:54
nie jadłam jeszcze tofu
Wafelek2601 22.06.2012 17:50
super
Ania67 09.06.2011 14:54
uwielbiam
MAR3STA 08.06.2011 22:52
super
matii6 08.06.2011 22:31
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak