Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby suszone 10 szt
sól i pieprz
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby w panierce

Grzyby suszone namoczyć w letniej wodzie, odcedzić, zalać wrzącą wodą dodać sól i pieprz, gotować do miękkości.
Odcedzić grzyby, ostudzić.
Panierować w roztrzepanym jajku i tartej bułce.
Smażyć na tłuszcz na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 08.06.2011 19:38
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak