Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka rzeżuchowce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1 łyżka
rzeżucha 2 garście
sól do smaku
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka rzeżuchowce

Jajka rozcinamy po połowie, wyjmujemy żółtka i przekładamy do oddzielnej miseczki. Dodajemy majonez, rzeżuchę, sól,pieprz świeżo mielony i całość ugniatamy na jednolitą masę. Następnie taką pastą faszerujemy jajka. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 19.03.2013 16:32
idealne na wielkanoc
Wafelek2601 11.12.2012 09:12
Wyglądają przepysznie
PaniMISIOWA 13.10.2012 20:29
fajne
hahanka 19.09.2012 20:48
ale wiosennie!
bami 01.06.2012 22:59
Jajkom rzeżuchowcom mówię zdecydowane TAK :)
BernadettaP 07.12.2011 07:22
Bardzo lubię rzeżuchę, a Twoje zdjęcia są idealne :)
Kuchareczekjeden 11.08.2011 13:01
świetne
Teresa19 18.07.2011 08:24
ale piękne te jajka,aż ślinka leci
Beatris 19.06.2011 10:11
Za rzeżuchę należy Ci się pochwała. Zdrowa i smaczna. Pyszne połączenie.
Anna169Hosz 14.06.2011 12:41
Smaczne i zdrowe.
Jolanta_P-S 09.06.2011 16:41
tez lubie jajeczka faszerowane
evita0007 09.06.2011 14:57
a jak ja lubie takie jajeczka :) poproszę o jedno ;D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak