Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka w kapuście

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka 1 kg
kapusta kiszona 1 kg
cebula 2 sztuki
tłuszcz
przecier pomidorowy 3 łyżki
natka pietruszki
kminek Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w kapuście

Żeberka kroimy na niewielkie kawałki, doprawiamy i smażymy. Kapustę płuczemy i gotujemy z liściem laurowym, kminkiem. Pod koniec dodajemy natkę pietruszki, podsmażoną cebulkę i żeberka. Gotujemy aż będą miękkie, dodajemy przecier pomidorowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak