Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flądra nadziewana pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

flądra 1 tuszka
pieczarki 20 dag
cebula 1 sztuka
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 łyżeczka
sok z cytryny 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra nadziewana pieczarkami

Sprawioną flądrę skrapiamy sokiem z cytryny,nacieramy przyprawą do ryb.Odkładamy na godzinę do lodówki. Pieczarki kroimy w kostkę oraz cebulę i smażymy na oliwie.Tuszkę faszerujemy pieczarkami.Zawijamy we folię aluminiową,pieczemy 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 06.05.2014 07:28
ciekawa propozycja
krysia50 18.04.2013 19:28
Smaczna ryba.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak