Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwiczki nadziewane twarogiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwiczki wieprzowe 2 szt.
pietruszka świeża 2 łyż.
sól, pieprz
twaróg 20 dkg. (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczki nadziewane twarogiem

Umyte i osuszone polędwiczki naciąć wzdłuż
Ser mielimyi doprawiamy do smaku sola i pieprzem,dodajemy posiekana drobno pietruszkę.
Wypełniamy nacięcia w mięsie i obwiazujemy nitka bawełnianą.
Smazymy na oliwie ze wszystkich stron na kolor złoty ok6-10 minut.
Po usmażeniu zdejmujemy nitkę i kroimy w ukośne plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 02.11.2011 13:38
super przepis
noculos 02.11.2011 13:37
super przepis
Kate131 29.10.2011 11:06
fajny pomysl
Magdalena80 08.08.2011 23:43
brzmi pysznie
Ania68 24.01.2011 18:59
Jadłam u znajomych, super smakuję :)
misia53 01.10.2010 20:11
Pychota.
eli_555 30.09.2010 22:45
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak